mfouzi fotopages


My name: mohamud fouzi ahmad
My Fotopage: http://mfouzi.fotopages.com/
About me: big, strong and friendly....i guess
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
nusanCapture A Waqas AZ
Latest entry:Product Shoot
Projek kecil-kecil santai-santai. Untuk maklumat tentang produk ini boleh hubungi En Hasmin View this Fotopage entry
Crystal Eye
Latest entry:Sculptures Constructed from 100,000 Toothpicks...!!
View this Fotopage entry
tosha photography
View this Fotopage latest entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
shiham seishu
Latest entry:When doctors write
1. http://mofrust.blogspot.cz/2013/09/in-news-six-hours-waiting-time-at-ummc.html 2. http://mariakamalmilatu.wordpress.com/2013/09/21/what-the-public-doesnt-know/ 3. http://mofrust.blogspot.cz/2013/09/specialoid-when-patients-become.html?m=1 It's time for people to read 8-) View this Fotopage entry
Shukri Sfawani
Latest entry:Tengku Fahmi Kahwin at Kajang, Selangor.
Salam wbt. dan Salam 1Malaysia semua.. Sudah lama i tak update fp ini.. Sempena kembalinya saya semula (i come back).. maka saya hendak bagi hadiah percuma kepada pengantin yang akan atau telah berkahwin ya he3, iaitu sesi fotografi luar (Outdoor photo sesion), selama 1-2 jam yang bernilai RM600. Lokasi pergambaran adalah disekitar Putrajaya sahaja her3. Terhad kepada 1 atau 2 pasang pengantin. Kepada yang berminat sila hubungi saya di talian seperti di bawah. Tarikh terhad kepada 17 Feb 2... View this Fotopage entry
tp yang ini sudah dimiliki...
saadon zubir
Latest entry:Bersama Tuan Punya Blog
Layari blog HPA http://puncakgroup.blogspot.com 8-) View this Fotopage entry
aishah zain
Dah lama tak ber fp... View this Fotopage entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
Sekolah Kebangsaan Badang
Latest entry:Selamat Bercuti & Salam Aidil Fitri
Hari ni serupa macam minuman 2 dalam 1. Budaya tutup sekolah pasal cuti pertengahan penggal. Sempena cuti nanti sambung pulak dengan cuti Raya Aidil Fitri, ada lak majlis bagi duit raya kepada semua pelajar (hasil sumbangan warga kerja SKB & sumbangan PIBG). Tersengih semua pelajar... Salam Aidilfitri kepada semua yang mengenali & terlibat dengan SK Badang... Jumpa selepas cuti nanti.. YAHOOO!! View this Fotopage entry
Mohd Azri Alias
Latest entry:Majlis Perkahwinan Adlina & Zaimal, Bercham Ipoh
Seawal pagi lagi aku dah bangun. Adlina ajak aku temankan dia pi makeup kat kedai Nasha. Oleh kerana semua orang sibuk aku kena temankan juga sebab kalau lambat takut lambat di makeup.Maklumkan kedai Nasha ni famous.Artis artis pun pernah dia makeup.Inilah rezeki jurusolek kalau berjaya andamkan sorang artis, mesti populariti dia akan terus meningkat.Sebaik aku sampai Ad adalah orang pertama.Lepas tu ada 2,3 orang pengantin lagi tiba.Tak berapa lama kemudian ada lagi yang tiba.Penuh bilik solek tu denga... View this Fotopage entry
EVERTONIAN
Latest entry:SUKAN SMK PADANG TERAP 2010
Laaaaaaaaaamaa sangat dah tak edit entry ni.. huhu.. dah ketagih FB langsung dilupakan fotopages ni.. nasib baik kata laluan masih diingati.. alhamdulillaaaah.. di bawah ni ada 4 keping gambar dari 200 lebih gambar yg diambil kemarin.. turunkan komen anda kiranya mahu.. terima kasih.. 8-) LOL :-D :-> :-) View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Shutterbugz Studio Photographers Associates
Latest entry:Fieza N Joehanes Part 1
Wah.. Lama jugak saya “berjaya” tak update fotopages ni.. Terlalu sibuk sekarang ni dengan beberapa projek baru semenjak berpindah ke USJ ni.. Alhamdulillah tindakkan “Hijrah” ni nampaknya membuahkan hasil.. Saya baru sahaja balik dari bercuti (sambil bekerja.. tapi banyaknya kerja lah.. :P ) ke Bandung minggu lepas bersama keluarga.. Lepas balik je terus busy dengan macam2 perkara.. Gambar2 perlu di edit, website perlu dibuat, email perlu dijawab, bill perlu dibayar (bayar lambat sebab nak shopp... View this Fotopage entry
msaufi fathil
Latest entry:logo puteri
View this Fotopage entry
MOHAMMAD KHAZIMI
Latest entry:SEMPADAN BANDAR PUTERI JAYA/ BANDAR PERDANA/ BANDAR SERI ASTANA
Dalam perjalanan ke tempat makan. Destinasi tujuan adalah sebuah gerai tepi jalan betul-betul berhampiran jalan masuk ke Bandar Seri Astana, Bandar Perdana & Bandar Puteri Jaya... kat mana? SUNGAI PETANI. Dah lebih 5 tahun mengenali dan makan kat sini.. Tengok sunset dulu sebelum makan... View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
he himself
Latest entry:BERJAYA TIME SQUARE
View this Fotopage entry
D Martoza photo
Latest entry:Yanty & Roslan - Port Dickson
Entry kali ini saya up kan untuk pasangan Yanty & Roslan..di Port Dickson.. dah dekat2 ngn teluk kemang dah nie.. tgk je la ye... tak larat nak taip panjang2 ..di upload pada pukul 6 pagi... Photographer bertugas: - Martoza -(OP) Editing - Martoza Berminat untuk dapatkan gambar seperti di atas?? Sebarang pertanyaan atau pun tempahan sila hubungi: *muhammad afdhal* Photographer D'Martoza photo (Gaya Tersendiri Digital) email: mig_dhal@yahoo.com hp: ... View this Fotopage entry
Akamika Collections
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
Mohd Rasyidan Adnil Mohd Pakri
Latest entry:and once again, back to ABERDEEN, the Energy Capital of Europe
View this Fotopage entry
Khairul Anuar Abdul Hamid
Latest entry:Tag Tosha - Masjid Al-Bukhari
View this Fotopage entry
mizuary less formal photography
Latest entry:terima kasih
Hi semua rakyat Malaysia!!! Saya sudah berpindah ke blog baru!!! http://mizuary.com/blog(SILA KLIKKKK DI SINI!! ) Terima kasih kerana datang ke blog saya. Saya tidak akan update fotopages saya ini lagi. Saya sedang membina blog saya yang terbaru. Jangan risau saya akan umumkan tidak lama lagi blog terbaru saya. Jangan ke mana-mana, teruskan melayari portfolio saya di; http://www.flickr.com/photos/mizuary http://www.mizuary.com Jika anda ada sebarang pertanyaan jangan bimbang dan saya juga ti... View this Fotopage entry
pengumuman
maharaja kukubesi
Latest entry:c e n t h a adura
View this Fotopage entry
ayang lina
Latest entry:Dadi and her first Time Durian Experience
Ni dadi bila pertama kali diperkenalkan dengan DURIAN... ingat macam abang dia takut ngan durian bila first time pegang duria sebab terkena duri durian tu... tapi rupanya dia pegang kulit durian macam pegang kulit oren...... View this Fotopage entry
Ahmad Nazir Shoberi
Latest entry:majlis akad nikah Cif Inspektor sufian & Cif Inspektor Asrin
View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
rizal ismail
Latest entry:@flickr
Skrg Ni Tak update dah Kat sini.... Hanya di... http://www.flickr.com/pipoujid View this Fotopage entry
Photo Photo
View this Fotopage latest entry
shafiq mohamud fouzi
Latest entry:Azwin + Iqbar
24 november 2007 + 15 disember 2007 parit buntar + gombak Majlis tari-menari di FRIM.. LOL *sekarang sudah berpindah-randah ke http://flickr.com/photos/blexilaiho pula..* 8-) View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016