mfouzi fotopages

By: mohamud fouzi ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Sep-2009 21:18 Email | Share | | Bookmark
A VERY GOOD MORNING- 1st SYAWAL 1430h

 
ASSALAMIALAIKUM
SELAMAT HARI RAYA
kepada IBU TERSAYANG
ISTERI TERCINTA
ANAK-ANAK-ANAK-ANAK
SAUDARA SEDARAH SEDAGING
IPAR LAMAI
SAHABAT HANDAI
JIRAN TAULAN
Pelanggan/PENGANTIN BARU/LAMA.....


Jom bersiap ke masjid bersolawat/bertahmid memuji ALLAH yang menjadikan kita.
BerTOBAT lah bila berkesempatan.
BERSYUKURlah dengan apa yang ada/diberikan.
BELAJARlah menghargai apa yang ada/diberikan.
HORMATlah hak orang lain.

SESIAPA yang membuka entri ini sudah cukup 'global' untuk melihat diri sendiri
di dalam cermin, siapakah kamu di dunia ini.
Jangan terlalu asyik dengan nafsu/hemah/kemegahan sehingga lupakan diri sendiri.

INGAT tu.

" SELAMAT HARI RAYA "


Thursday, 17-Sep-2009 03:01 Email | Share | | Bookmark
XP PRO VIA

 
SEMAKIN MENGHAMPIRI SYAWAL
DOK bilang2 tinggai dua hkali lagi nak mangkit makan shoq[sahur].
Bab tu laaa yang paling liat sekali.
Hanya kerana teringat kat Nabi Muhammad saja yang gagah dok mangkit juga polok laa
apa pun asalkan berniatkan "shoq"[sahur].
Ehh takat seminggu nih dok sulam ngan ikan masin dah tak boleh masuk dah.
Trai dengan drumMET pun sama saja.....
Malam tadi sulam ngan sambai JAWA pun dah tak nampak jalan dah.....

MEMBELI LAUK DI SPETANI. ADA sikit urusan bank.
Saja sahabat cinta dok perangat suruh pi tengok2 BAZAR RAMADHAN
di Jam Besaq SPETANI. Saya berkenan nasi ayam ALAUDIN.
HANG kata sedap gila. Ehhh dia boh apa agaknya sampai sedap lagu tu.
Sampai laaaa dok teringat kat nasik tu....teringat muka orang yang dok juai tuhhhhh
Ingat dihati tak mau upload dah sebab dok kalut siap kereja bercambah di pejabat.
Di atas permintaan orang rumah suruh upload sikit gambag di BAZAR RAMADHAN SP kira nya nihhhhh.
Haaaaa tengok lekaih....













kamera NIKON D70 + 18-200mm



Saturday, 12-Sep-2009 13:22 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

 
KEPADA yang mengenali saya sekeluarga



MAAF zahir batin.


Wednesday, 9-Sep-2009 03:15 Email | Share | | Bookmark
LESS DRIVING FOR BETTER LIFE

mak bagi suruh cuba
RAMADHAN 18, 1430h

ADA seorang kawan baik mai dok sembang ngan saya di TB.
Dia saran kat saya suruh buka blog wedding laa, buka face book laaa....macam pro jurufoto.

Yang sebenarnya saya nih seolah-olah terpaksa saja bermain internet nih.....
Saya tidak begitu berminat sangat dengan pelayaran internet.
Saya cuma mengambil peluang yang termudah sahaja dengan internet nih.
Saya tidak bertekap sebenar hati melayari internet. Setakat tahu bermain internet sahaja.

Isu-isu yang saya paparkan di dalam fotopages pun hanyalah bersifat santai/personal view/luahan dan kebanyakan tidak bersifat ilmiah[sememangnya saya pun ilmu tak tinggi].
Begitulah juga dengan fp isteri saya.
Quote:
Kekadang ada perkataan yang tidak terucap akan lebih mudah di lepaskan melalui fp.

Saya tahu ramai yang masuk/membaca entri saya dan saya harap toksah dok percaya abis2 kerana banyak entri hanya bersifat "penglipur lara ".
Macam kelmarin punya entri bertajuk NAK RAYA DI UT.
Maka akan berdering hp saya meminta penjelasan terpeinci pasaipa hang nak raya kat UT.
Pada hal pada masa tu saya tak dak kereja sebenarnya......
Saya dok merapu kononnya nak test market.....

Boleh kata saya memang tidak mau serious.
Mungkin beberapa bulan lagi saya akan berhenti berpacaran di alam maya ini.


Keinginan nak buka blog wedding memang ada tetapi tak sekuat mana.
Kena ada bujukan/desakan yang bersifat "maha" .
Anak buah/didik saya pun bertambah maju.
Quote:
Saya tidak dengki macam ORANG TUUUU
.
Saya ucapkan tahniah kerana anak buah/murid/didik mahu lebih maju dari saya.
Peluang untuk bertambah baik/meningkat taraf terserlah di hadapan hampa.....pilih saja dan buat.

Mungkin saya akan buka facebook pulak lepaih nih.
Isteri saya pun dah mula bertanya2 berkenaan facebook.
Seperti biasa saya tidak akan menjawab pada soalan yang tidak pasti betul/salah.
Saya lebih suka diam/mendiam/berdiam kepada yang tidak pasti.
Dan selalulah saya akan dipersoalkan kerana tidak mahu menjawab soalan dari isteri.
Kadang2 tertanya2 " rupanya isteri saya masih tidak mengenali siapa saya suaminya "





Monday, 7-Sep-2009 03:55 Email | Share | | Bookmark
BIL SEMPURNA---BIL ROSAK---

 
SEBENARnya itu hanyalah cadangan.
Iaitu nak raya kat UT.
Tapi tak mustahil kan....kan....
Depa tak dan-dan kata/jawab lebih kurang saja.....
Ada had kata " dah ilang akai aaa? " Tudia aihhhh...
Awat yang ' penapis ' jarang sangat.
Cakap laaaa elok2 sikit sebab " aku kan abangggggggggg!!!!!!!! "


Tahun ini sudah 9 unit Nikon D60 dikeluarkan untuk kawan-kawan.
Seronok memiliki kamera besar nihhh.....
Dah ada duit simpan bok paaa.....esok hampa mati padan muka pejam tak rapat.

Semua filter ini baru dijumpai minggu lepas semasa memunggah loteng.
Ingatkan dah hilang.
Dulu nya adalah gejet saya jika keluar untuk shooting.

Orange filter +2[ baru terjumpa setelah sekian lama menghilang ]


PCL filter 52mm


close-up filter +2 [ baru terjumpa ]


ring me-----


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net