mfouzi fotopages

By: mohamud fouzi ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Dec-2009 01:35 Email | Share | | Bookmark
BILA MENDAPAT PERSETUJUAN

 
for hire
BILA mana janji sudah termateri....
BILA mana hajat sudah terlaksana.
NAMUN janganlah dikhianati 'taqliq' yang telah diucapkan.

MOHD KHAIRULNIZAM & NOR AINI
Kg SUNGAI LIMAU DALAM.





Tahniah kepada kedua mempelai.
Binalah kehidupan anda berdua sebaik mungkin.
Berdasarlah dengan ALQURAN dan ALHADITH sebagai jalan penyelesaian.
INSYA ALLAH

kamera ; NIKON D200 + sb600


Saturday, 28-Nov-2009 23:38 Email | Share | | Bookmark
MENGAPA SYARIAT DIJALANKAN

 
HARI RAYA QURBAN.
Bersusah payah menjalankan syariat. Mengapa?



Sabir + Fazilah

Amalan agama mendidik jiwa pengamalnya. Melembutkan perasaan manusia
kepada seorang pemaaf, bersyukur....


Thursday, 26-Nov-2009 12:28 Email | Share | | Bookmark
EID IL ADHA

nikonTOOL


DOA kepada muslimin wa muslimat yang berada di MAKATUL MUKARRAMAH.
BILA kah agaknya giliran saya nak ke sana?
Hanya ALLAH yang tahu.
TAKBIR dan TAHMID bergema di tanah air. Kesibukan bagi menyambut lebaran ini begitu sederhana.
Hanya menyambut kedatangannya.
SELAMAT HARI RAYA EID IL ADHA.

kepada ISTERI ku
SHAFIQ
SABIR AHMAD
SHIHAM
AHMAD SHAHIR jangan lupa kepada syariat, hukum ALLAH, adat melayu.
Bawalah, junjunglah sepertimana datuk nenek kita menatang agama dan adat sehingga
hayat bercerai dari badan.


Monday, 16-Nov-2009 00:52 Email | Share | | Bookmark
MUSIM 2009 akan berakhir.

anak siapa
HUJAN mencurah-curah di daerah ini.
Tanah runtuh di beberapa tempat. Pokok tumbang melintang jalan.
Kena berhati-hati semasa memandu. Baik pilih siang hari kalau nak memandu.
Malang tak berbau.
Kelmarin semasa balik dari hantar AMAD ke Sik semasa tiba di PADANG BELON
ada dua tiga ekor burung hantu di atas jalan.
Agaknya burung hantu pun dah tak tau nak landing kat mana sebab bumi ini terlalu jenuh dengan air.
Semasa burung tu nak terbang rasanya sebesar kereta VIVA saya.
Kalau zaman dulu tu pasti tok bomoh akan berkata " MASALAH MASALAH MASALAH ".
Saya sedang " bercinta " di sini.

bangunan KERAJAAN NEGERI di ABUKIT.






Cuaca,angin begitu dingin di sini. Cuma tak ada salji sahaja.

cameraman for hire


Sunday, 15-Nov-2009 01:05 Email | Share | | Bookmark
HIDUNG nihhhh

 


SAYA kalau dihinggap selesema memang akan bercelaru habissss.
Semua aktiviti akan tergendala hinggakan nak eja " pisang " pun tak boleh/habis/betul....
Ubat dah makan.
Seminggu wajib, baru nak sembuh.
Laptop lak buat hal. Kena FORMAT.
Dah tu lak kena buat "setting" lain pulak.
Kita dah set elok2 line drop pulak.....KENA POTONGGGGGGGGGGGG
Tu yang dok bebai nih.....


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net